25 junio, 2016

Avui Dissabte 25 de juny ha tingut lloc la 3a prova puntuable per la lliga Catalana de sant Hubert.

S’ha celebrat al coto intensiu del Mas Oliva a Campmany (Alt Emporda), que degut a la seva proximitat amb la frontera francesa ha aportat una bona representació de caçadors d’aquest país veí.

La prova es presentava molt dura primer per les altes temperatures i segon degut a què els camps per causa de les últimes pluges no havien estat segats, per tan aquesta es disputaria en uns camps erms molt espessos i difícils de caçar.

Així doncs un total de dotze caçadors, sis francesos i sis catalans, es repartirien entre dos camps, A i B.

El sorteig ha fet que el Camp B quedes format per quatre caçadors de nacionalitat francesa i els dos últims campions de Catalunya de sant Hubert, en Raul Borrella i l’Antonio Minguet, però aquest cop, no portaven el pointer SUM ni el epagneul Breton Boj, tots dos concursarien amb nous companys canins.

En Raul Borrella amb un veterà Epagneul breton de nom Jolb i lÀntonio Minguet també amb el jove Epagneul Breton Gago. Tot i estrenar-se amb aquest dos nous gossos, no han donat cap opció als altres concursants i tots dos, com a primer i segon de camp s’han classificat per disputar el “barrage” amb els dos primers del Camp A.

En Aquest camp A, en Ramon Adell ha estat el clar dominador, amb la braca alemanya Heika, avui el millor gos de la prova.

L’altre classificat d’aquest camp ha  estat en Domingo Pi, amb el seu pointer Deco.

Amb l’alta qualitat d’aquests quatre classificats, pels amants del gos de mostra, el “barrage” es presentava apassionant i així ha estat.

El Local Raul Borrella amb el bretó Jolp guanyava la prova, seguit d’en Ramon Adell de Terres de l’Ebre amb la braca Heika i en tercera posició quedava el Lleidatà Antonio Minguet amb el bretó Gago.