IMG-20180414-WA0082

17 abril, 2018

Us deixem amb la crònica que han fet la federació catalana de caça del campionat autonòmic de sant hubert que es va dispotar el passat cap de setmana a Coto Pons:

El passat dissabte 14 d’abril va celebrar-se el Campionat de Catalunya de Sant Hubert al Coto Pons de Calafat (Terres de l’Ebre)

 

Enguany el Campionat de Catalunya Sant Hubert, que habitualment es feia al mes de juliol, es va avançar, a petició dels mateixos participants, fins a mitjans d’abril per tal d’evitar la calor excessiva als gossos i aconseguir que les perdius estiguessin en més bones condicions.

 

El Campionat va començar puntual i va desenvolupar-se sense incidències. El dia, va anar alternant els núvols i el sol i això va afavorir el que es volia aconseguir des del principi, que els gossos no patissin calor i estiguessin en les millors condicions.

 

El podi català el va encapçalar Juan Leiva amb el seu epagneul breton Flay, seguit per Antonio Minguet amb l’epagneul breton Gago, i en tercera posició Anselmo Martínez amb Tempranillo un altre epagneul breton.

 

En el podi femení, Noèlia Cartes va ser primera amb Benivin, la seva braco alemana, segona Sílvia Aguilar amb el seu pòinter Dalí i finalment, Marta Gimenez amb Giménez el seu Pointer.

 

Aquestes seran els i les representants que participaran al Campionat d’Espanya de Sant Hubert previst pel setembre a un lloc encara a determinar. Si quan arribi la Resolució del Campionat Estatal és igual que la de l’any passat, també podran participar al Campionat d’Espanya, Felix Barragan, Ramon Adell i Agustín del Río, classificats en 4t, 5é i 6é lloc.

 

Volem donar les gràcies als responsables del Coto Pons, que tenen unes instal·lacions magnífiques per practicar la caça i celebrar esdeveniments esportius com el nostre,  per la seva implicació i ajuda inestimable en el Campionat. També volem agrair la col·laboració de la Representació Territorial de les Terres de l’Ebre i el seu responsable de competicions, Ramon Forné, per la seva feina, organització i ajut constant, als jutges per la seva professionalitat, a Pinsos Canille que va oferir generosament sacs de pinsos als guanyadors i al Faisà d’or per la seva aportació de perdius per la prova

 

DES DEL CLUB VOLEM FELICITAR ESPECIALMENT A ANTONI MINGUET PER LA GRAN POSICIÓ FINAL AL CAMPIONAT.