WhatsApp Image 2019-03-08 at 15.56.47(5)

19 marzo, 2019

Volem Felicitar des del club de sant Hubert i gossos de mostra de catalunya als dos campions de Caça pràctica de Catalunya d’enguany i els hi volem desitjar moltissima sort en el campionat d’espanya d’aquesta modalitat.
Us deixem amb la nota de prensa que han fet la federació catalana de caça.

“El britànic Hugo de Manuel Teixeira i el continental Yarno de l’Acosta de Joan Casas es proclamen campions de Catalunya de Caça Pràctica.

Hanna de Francisco Javier Luna, en continentals i Takonium Prinz de Josep Lagunas en  britànics van ser els campions de la Prova d’Aptituds Naturals (PAN) que va organitzar el Pointer Club.

El Campionat de Catalunya va celebrar-se els dies 9 i 10 de març a Tàrrega.

El Pointer Club i la Federació Catalana de Caça ja fa cinc anys que col·laboren per organitzar el Campionat de Catalunya de Caça Pràctica i s’aprofita aquesta trobada de gossos de mostra per realizar més proves, com ara, en el cas d’enguany la Prova de Aptituds Naturals (PAN) .

Enguany, es va comptar amb la participació de 36 gossos repartits en dos dies (continentals i britànics) que van competir pel Campionat de Catalunya. I en el PAN va haver-hi 14 gossos en un sol dia.

Tot el cap de setmana vam comptar amb un temps magnífic i el nivell del campionat va ser elevat, amb exhibicions de gossos amb molt bones aptituds.

Volem donar les gràcies per la seva col·laboració al Faisà d’or per l’aportació de perdius, la Societat de Caçadors de Tàrrega, especialment a Benjamí Sala i Xavier Robinat, als sembradors per la professionalitat i implicació; Magí (el sherpa), Jacinto Naranjo i Rafael Trescastro, als jutges Gabriel Alvarez Cordero, Jose Luis Aragon i Tomas Buenaga, i finalment a BonMascota que va obsequiar els campions amb sacs de pinso pels seus animals.

El Campionat d’Espanya de Caça Pràctica es celebrarà el proper 14 i 15 de setembre però el lloc encara està per determinar.”